A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 24.10.2018

Дата: 24.10.2018 15:42
Кількість переглядів: 479

Фото без описуСьогодні голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю заступників Володимира Гречки, Тетяни Півторак та керівників структурних підрозділів та  установ.

Насамперед Василь Петрович проінформував про завдання за наслідками засідання колегії облдержадміністрації, яка відбулася вчора, 23 жовтня.

Перший напрямок роботи – це виконання місцевих бюджетів. На рівні області наголошено, що основним резервом є підвищення орендної сплати за землю до 12 %. На разі в районі середній показник становитьу межах 7-8 %. Про це також буде йти мова на робочій зустрічі із сільгоспвиробниками, яка запланована на 25 жовтня. Наступним важливим моментом є активізація роботи по створенню кооперативів. Не менш важливою і нагальною є проблема легалізації робочих місць та заробітної плати. Тож керівникам відповідних структурних підрозділів та служб необхідно посилити роботу у цих напрямках.

Окремо Василь Клименко відзначив, що триває осіння призовна кампанія. На сьогодні уже розпочали службу у Збройних Силах України 18 юнаків. Згідно доведеного плану – з району має піти на строкову службу всього 32 особи. Тому тут теж є над цим працювати, проводити роз'яснювальну роботу, особливо органам місцевого самоврядування.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль проінформувала про те, що всі навчальні заклади району розпочали опалювальний сезон. Галузь працює у напрямку оптимізації, до 15 листопада триває прийом документів на опорні школи, також розглядаються варіанти створення профільних навчальних комплексів.

Начальник Тальнівського управління Держпродспоживслужби Наталя Галицька поінформувала, що у приватному домоволодінні села Заліське зафіковано випадок захворювання свійських тварин на сказ. Проводяться заходи з локалізації та ліквідації спалаху.

З цього приводу заступник головного лікаря Тальнівської центральної районної лікарні Валентина Калініченко відзначила, що мешканці домоволодіння та всі, хто, контактував з хворими тваринами, отримують відповідне щеплення. Вакциною проти сказу лікарня забезпечена.

Начальник Центру надання адміністративних послуг Оксана Чорна повідомила, що у Центрі уже підключено термінал Ощадбанку, і люди мають змогу оплатити послуги на місці, маючи картку цього банку.

Також було відзначено, що у районі плануються заходи до відзначення Дня соціального працівника (2 листопада), а також іде підготовка до проведення масових урочистостей з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва (9 листопада).

На завершення Василь Петрович, відповідно до розглянутих питань, дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування