A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Те, що нас єднає…

Дата: 08.05.2019 15:46
Кількість переглядів: 535

„У кожного є речі, дорожчі за життя. І в цьому ми єдині“ – ці проникливі слова стали лейтмотивом урочистих заходів з нагоди Дня пам'яті та примирення і 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У заходах, що відбулися 8 травня у районному будинку культури, взяли участь керівники району, депутати різних рівнів, ветерани, представники громадських організацій, молодь, школярі.

У літопис великої Перемоги навічно вписані імена тисяч і тисяч славних синів і дочок України. Воювали вони на різних фронтах, виборюючи Перемогу – одну на всіх. Багато хто загинув під час визволення нашої землі.

Історія визволення України, як і всієї війни, писалася доблестю і самопожертвою воїнів, серед яких сотні наших земляків-тальнівчан.

Як би не змінювалося життя, скільки б літ не минуло – але подвиг захисників нетлінний, навік залишиться прикладом героїзму і любові до рідної землі.

Трепетним і символічним був виступ народного аматорського хору ветеранів війни і праці „Хлопці ого-го“.

Пам'ять вічна… Вона дивиться на нас із старих фотографій, тих речей, які зберігають колишні фронтовики, їх рідні, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії.

І сьогоднішній захід – ще одне тому підтвердження. Тут переплелися героїчне минуле і сьогодення, досвід ветеранів і завзяття молоді, спогади і нові надії.

Ми бережемо в серцях світлу пам'ять. Вшановуючи подвиг ветеранів, з вірою в серці дивимося у завтрашній день.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування