A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Конференція жителів села Білашки

Дата: 28.03.2018 15:47
Кількість переглядів: 585

28 березня в селі Білашки відбулися загальні збори (конференція) жителів села.

Перш ніж розпочати роботу зборів, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про всіх односельців, які відійшли у вічність, зокрема Миколу Дмитровича Скіченка. Також вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів АТО. Сільський голова Любов Чмига подякувала від імені Білашківської громади хлопцям, воїнам АТО та іншим жителям-волонтерам, які брали  участь у захисті нашої держави та зачитала прізвища військовозобов’язаних, які зараз продовжують захищати нашу Батьківщину. Серед них є і жінка - Іосилевич Оксана.

Далі Любов Чмига інформувала про підсумки роботи  виконкому сільської ради за 2017 рік та  стан соціально-економічного розвитку с. Білашки. Вона зазначила, все, що зроблено в селі, є результатом спільної роботи з депутатом обласної ради Анатолієм Скіченком, депутатом районної ради Павлом Лаціною, депутатським корпусом, членів виконкому та всієї територіальної громади села. За що подякувала їм за співпрацю. Зазначила подальші плани на 2018 рік.

У роботі конференції взяли участь голова райдержадміністрації Василь Клименко, депутат обласної ради Анатолій Скіченко, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Микола Белінський, лікар загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Михайлюк, депутати сільської ради, жителі села.

Користуючись цією нагодою голова райдержадміністрації Василь Клименко вручив за материнську самовідданість, народження і виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання України «Мати-героїня» Жуковіній Олені.

Згідно порядку денного були розглянуті наступні питання: про генеральні плани, про медичну реформу, про об’єднані кошти громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування