A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання для секретарів. 28.12.2018

Дата: 28.12.2018 15:47
Кількість переглядів: 375

Фото без описуСемінар-навчання для секретарів сільських рад району був, як завжди, насиченим та плідним. Окрім цього, розпочався він приємною і позитивною хвилиною.

Відкривши семінар, керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук вручили Грамоту Черкаської обласної ради секретарю Заліської сільської ради Тамілі Кулик. А також було нагороджено Грамотою Тальнівської райдержадміністрації та районної ради секретаря Майданецької сільської ради Тетяну Драган.

Далі учасники зібрання розпочали роботу семінару.

Про фінансування громадських робіт у 2019 році проінформувала директор Тальнівської філії центру зайнятості Світлана Савченко. Вона наголосила, що серед пріоритетних напрямків громадських робіт центр зайнятості вбачає: екологічний захист та різні види соціальних послуг, зокрема, надання підтримки учасникам АТО та ООС, допомога сім'ям поранених та загиблих військовослужбовців, патронаж осіб з інвалідністю, догляд за особами похилого віку тощо. Тож органам місцевого самоврядування варто звернути на це увагу.

Про важливість фінансування суспільно-корисних робіт та  погодження об’єктів по адміністративних стягненнях та кримінальних покарань у вигляді громадських робіт відзначив завідувач Тальнівського районного сектору з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Олександр Крутій.

Про підсумки роботи із зверненнями громадян та звітність за 2018 рік проінформувала начальник відділу організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації Ольга Мамалига.

Звернув увагу присутніх на питання погодження Програми поводження з твердими побутовими відходами в Тальнівському районі  на 2019-2022 роки начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Микола Белінський.

Найважливіші питання управління майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району висвітлив керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук.

Начальник архівного відділу Валентина Олійник надала ряд практичних рекомендацій по зберіганню і передачі в архіви різних документів.

Підсумовуючи семінар, Леся Соловей та Віталій Карпук подякували секретарям за співпрацю і висловили привітання з Новорічними та Різдвяними святами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування