A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання колегії райдержадміністрації 14.12. 2018

Дата: 14.12.2018 15:47
Кількість переглядів: 408

14 грудня 2018 року відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки.

   У роботі колегії взяли участь голова районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, члени колегії, сільські голови, запрошені.

    Про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за відповідний період та про проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2019 рік інформував начальник управління агропромислового те економічного розвитку райдержадміністрації Віталій Захарчук.

Із проектом районного бюджету на 2019 рік присутніх ознайомила заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Балка.

    Також до обговорення постали питання  про стан реалізації на території Тальнівського району Закону України «Про державний реєстр виборців»,    про стан проходження опалювального сезону та готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 роки,  про Програму поводження з твердими побутовими відходами в Тальнівському районі на 2019-2022 роки.

    Підсумовуючи, Володимир Гречка відзначив, що для того, щоб Програма соціально-економічного розвитку була дієвою і результативною, до її обговорення мають долучатися всі, вносити реальні пропозиції. І тільки спільна співпраця дасть результати, які ставить перед нами Програма – створення комфортних умов проживання на території району.

        За підсумками колегії були дані відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування