A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

За доброю хліборобською традицією

Дата: 16.11.2018 15:50
Кількість переглядів: 912

Фото без описуЗа доброю традицією щороку у третю неділю листопада ми вшануваємо працю хліборобів, трударів-аграріїв.

15 листопада у Тальнівському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Як завжди гостей зустрічав народний аматорський духовий оркестр „Сурми Тальнівщини“, додаючи всім святкового настрою.

Зал наповнився ароматом свіжовипечених короваїв – символу хліборобської праці…

Привітав усіх трударів Тальнівщини зі святом голова райдержадміністрації Василь Клименко:

- Сьогодні ми вшановуємо вас - одвічних господарів землі, творців найвищого й найсвятішого для кожної людини – хліба. Людей, які своєю працею годують країну, дбають про землю, як найвищий скарб для прийдешніх поколінь. Користуючись нагодою хочу висловити подяку усім керівникам сільгосппідприємств, які поряд з господарськими справами, знаходять можливість та допомагають у вирішенні соціальних проблем району.  Щиро дякую за те, що завдяки вашій підтримці, з початку війни і понині надається волонтерська допомога нашим захисникам. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, нехай не переводиться хліборобський рід на українській землі.

Також Василь Петрович передав вітання від голови районної ради Валентини Любомської та депутатського корпусу районної ради, адже в цей час відбувалося засідання сесії.

Голова райдержадміністрації Василь Клименко вручив почесні нагороди та відзнаки кращим працівникам сільського господарства Тальнівщини.

Відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» нагороджено директора ТОВ «Надія» Віру Кіфу; директора ТОВ «Колос» Людмилу Кутову; директора ПСП «Зеленьківське» Руслана Лисенка.

Почесною грамотою Черкаської обласної ради нагороджено головного зоотехніка ТОВ  «Промінь АА», депутата Тальнівської районної ради Павла Лаціну.

Також кращих працівників було відзначено Грамотами управління  агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації та Почесними грамотами Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради.

З вітальним словом зі сцени звернувся міський голова Олексій Юрченко, відзначив кращих Грамотою виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

Короваєм та теплими словами вдячності віншувала трударів Тальнівщини головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська, вона  аграріям за розуміння і фінансову підтримку по придбанню ангіографа для Уманської центральної районної лікарні.

  Привітали колег-аграріїв начальник управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Віталій Захарчук, голова Спілки сільсьгоспвиробників Руслан Лисенко і керівник Асоціації фермерів та приватних землевласників Ігор Новицький. Вони вручили працівникам сільського господарства району відзнаки та нагороди.

На завершення Віталій Захарчук, Руслан Лисенко та Ігор Новицький розрізали запашні короваї для всіх гостей урочистостей. Ветеранам галузі подякували за багаторічну працю і безцінний досвід короваями на вишитих рушниках.

Концертну програму до Дня працівників сільського господарства подарував Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України. Виступи були неперевершеними, емоційними та яскравими.

Артистам за незабутній подарунок подякували голова райдержадміністрації Василь Клименко та  голова Спілки сільгоспвиробників Руслан Лисенко, за сприяння яких і відбувся цей приємний візит. Артистам на добру згадку від Тальнівщини було вручено коровай та картину-колаж визначних місць нашого краю.

Тальнівська райдержадміністрація висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкування.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування