A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Напрямки роботи визначено. Перша координаційна нарада у 2019 році

Дата: 08.01.2019 15:58
Кількість переглядів: 398

Фото без описуВосьмого січня перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка провів координаційну нараду за участю заступника Тетяни Півторак, керівника апарату Лесі Соловей, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Віталія Карпука, керівників структурних підрозділів та інших органів виконавчої влади.

Насамперед, Володимир Гречка закликав всіх до активної співпраці, якісного виконання службових обов'язків. 2019 рік несе багато проблем і непростих ситуацій, але за будь-яких обставин результат має бути достойним.

Володимир Васильович окреслив напрямки роботи, на які потрібно звернути посилену увагу. Перше, стан доріг та забезпечення безперебійного опалювального сезону з дотриманням температурних режимів.

Наступне актуальне питання – оптимізація галузі освіти. Протягом десяти днів необхідно здійснити відвідування, згідно графіка, закладів освіти, які підпадають під реорганізацію. Вивчити ситуацію кожного окремого закладу, його колективу, провести роз'яснюючу роботу, зустрітися з батьківським активом тощо.

Окремим вагомим напрямком діяльності є залучення додаткових коштів, а саме – розробка кошторисів; проекти, гранти. На це особливо мають націлювати свою роботу органи місцевого самоврядування.

Начальник управління агропромислового та економічного розвитку Віталій Захарчук проінформував про завершення термінів подання пропозицій до Перспективного плану розвитку району. Прикро, але тільки три сільські ради проявили тут активність.

Начальник відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадій Сикалов відзначив, що у багатьох сільських радах не поновлена нормативно-грошова оцінка землі, що призведе до значних проблем і ускладнень в оформленні відповідної документації жителям таких населених пунктів.

Головний лікар ЦРЛ Олег Солодько проінформував про реорганізацію свого медичного закладу. І про те, що для його подальшого функціонування в умовах реформ, необхідно здійснити комп'ютеризацію та програмне забезпечення.

Підсумовуючи, Володимир Гречка наголосив на важливості усіх поставлених завдань. А їх позитивне вирішення залежить від максимальних зусиль усіх відповідальних працівників, злагодженої роботи різних структурних підрозділів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування