A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Якість – основна вимога», – Тарас Висоцький про ремонт місцевих доріг

Дата: 29.07.2019 09:14
Кількість переглядів: 417

Фото без описуПостійний контроль за якістю виконання ремонтних робіт на дорогах місцевого значення проводять на обласному, районному рівнях та в ОТГ. Це – основна вимога до замовників та виконавців робіт, каже т.в.о. голови ОДА Тарас Висоцький. Райони та тергромади особисто звітуватимуть про результативність тамтешніх дорожніх ремонтів.

Наразі на Уманщині між Антонівкою та Максимівкою на місцевій дорозі О241-501 завершують поточний середній ремонт майже півтора кілометрової ділянки. Тут облаштували вирівнюючий шар та влаштовують покриття. Загалом, за розрахунками підрядників, роботи планують завершити до серпня.

– Роботи, які нині тривають на Уманщині із середнього поточного ремонту місцевих доріг, – типові для області, – наголосив т.в.о. очільника області Тарас Висоцький. – Адже нині дорожні ремонти у розпалі по всій області. Щотижня наш профільний Департамент звітує про уже проведені ремонти. Цю інформацію оприлюднюємо на офіційному сайті ОДА. Маю чимало робочих поїздок Черкакщиною, тож особисто кожного разу ознайомлююся де і які ділянки уже відновили. Втім зараз питання насамперед у якості робіт. Її мають контролювати на місцях, аби гідно звітувати про гарно виконану роботу перед людьми.

Про ремонт дороги на Уманщині дивіться у відео: https://youtu.be/xaDAdJ6pqZg

Прес-служба ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування