A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із координаційної наради 02.08.2019

Дата: 02.08.2019 17:13
Кількість переглядів: 469

Фото без описуДругого серпня голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська провела щотижневу координаційну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та інших служб району.

Робота, насамперед, була спрямована на опрацювання питань, які виноситимуться на розгляд наступної сесії районної ради. Серед найважливіших – стан виконання Програми економічного, соціального та культурного розвитку району за І півріччя. Було узгоджено усі нюанси по окремих напрямках.

Валентина Любомська наголосила на відповідальності кожного керівника.

Також на нараді були підняті проблемні питання з інших галузей життєдіяльності району.

Начальник Служби у справах дітей райдержадміністрації Микола Писар проінформував про роботу у напрямку забезпечення житлом дітей-сиріт, які стоять на обліку, зокрема про співпрацю в цьому напрямку із сільськими головами та відповідною соціальною службою міської ради.

Завідувач сектору архітектури та містобудування Микола Белінський повідомив про хід будівництва амбулаторії у Тальянках. Зараз там ідуть роботи по зведенню даху.

Начальник Тальнівського відділу головного управління Пенсійного фонду Наталя Толдонова відзначила, що для зручності громадян змінено графік прийому, зокрема, у п'ятницю продовжено прийом з 16-00 до 17-00 години.

Валентина Любомська звернула увагу на вирішення робочих питань та налагодження співпраці із відповідальними особами міської ради щодо створення міськрайонного ЦНАПу, а також при проведенні спільних святкових заходів до Дня Незалежності України тощо.

По всіх розглянутих питаннях було дано ряд доручень та завдань.

 

Сектор організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування