A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання для секретарів органів місцевого самоврядування, 02.08.2019

Дата: 02.08.2019 17:21
Кількість переглядів: 522

Фото без описуСьогодні у залі засідань районної ради відбувся навчальний семінар для секретарів органів місцевого самоврядування.

Перед початком роботи семінару до секретарів звернулася голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська. Вона виконала приємну місію, нагородивши Почесною грамотою обласної ради секретаря Романівської сільської ради Надію Чубань, а також вручила Подяку райдержадміністрації та районної ради секретарю Лісівської сільської ради Ірині Тринкаль.

Семінар провели керівник апарату  райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук.

Були опрацьовані питання: про облік виборчих скриньок, підготовку до осіннього призову на строкову службу, юридичні аспекти оформлення працівників на оплачувані суспільно-корисні роботи. А також проведено практичне заняття за результатами аналітичного моніторингу сайтів сільських рад. Надано ряд рекомендацій щодо ведення та наповнення рубрик на виконання Закону України „Про доступ до публічної інформації“.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук підсумували семінар-навчання, відзначивши важливість опрацьованих питань.

Сектор організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування