A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Оптимальна ефективність та функціонування медичного закладу в умовах реформування

Дата: 25.09.2019 15:04
Кількість переглядів: 1309

Фото без описуОптимальна ефективність та функціонування медичного закладу в умовах реформування

Такою була основна теза виїзного засідання на базі КНП „Тальнівська ЦРЛ“, ініційованого її директором Олегом Солодьком.

Питання актуальне і проблемне, важливе для кожного жителя району. А його вирішення – спільне завдання місцевої влади, дирекції закладу та громадськості.

Активну участь в обговоренні взяли голова районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, заступник міського голови Борис Кутас, а також депутати районної та міської рад.

Робоча зустріч відбулася у форматі екскурсії та знайомства присутніх з діяльністю усіх відділень лікарні. Олег Солодько пояснив функціональні завдання відділень, охарактеризував рівень матеріально-технічного та кадрового забезпечення, окреслив найголовніші проблеми. А також висловив власне бачення оптимізації роботи та  пріоритетних напрямків подальшої діяльності лікарні.

Під час такого предметного спілкування було відзначено важливість співпраці районного керівництва та керівництва міської ОТГ, адже лікарня обслуговує жителів усіх населених пунктів Тальнівського району, про що наголосили депутати районної та міської рад.

Керівники району звернули увагу на активну роботу керівництва лікарні у напрямку залучення додаткових коштів на придбання обладнання та ремонт закладу. Позитивно відзначили діяльність директора-головного лікаря у напрямку максимального збереження відділень лікарні шляхом оптимізації їхньої роботи. На сьогодні центральна районна лікарня на шляху впровадження інформаційних технологій, приведення закладу у відповідність до сучасних вимог. Тільки виконання цих завдань дасть змогу лікарні укласти договір із Національною службою здоров'я для подальшого функціонування та забезпечення жителів району належними медичними послугами.

А для цього і необхідна співпраця місцевої влади і бізнесу, розуміння громадськості.

Сектор організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування