A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Чи варто отримувати робітничу професію?

Дата: 27.09.2019 08:36
Кількість переглядів: 417

 

Фото без описуУ вересні в Тальнівській районній філії Черкаського ОЦЗ для пошукачів роботи проведено семінар на тему «Презентація навчального закладу державної служби зайнятості», у якому взяли участь 6 осіб із числа зареєстрованих безробітних, що не мають профільної освіти.

Мета семінару: підвищення поінформованості безробітних про можливості отримання професії у ЦПТО ДСЗ, ознайомлення з перевагами навчання у них та перспективами працевлаштування після завершення навчання.

В ході проведення семінару фахівець з профорієнтації Олена Липкань ознайомила учасників заходу зі станом місцевого, регіонального та національного ринків праці, визначила актуальні професії сучасного ринку праці за якими проводиться підготовка у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗУ).

Під час проведення семінару шукачам роботи було продемонстровано відеопрацентації ЦПТО ДСЗУ, наголошено, що навчання проводиться з використанням сучасної матеріально-технічної бази, згідно з навчальними програмами, що відповідають усім вимогам роботодавців.

Переконливим аргументом для безробітних має бути той факт, що фінансування витрат на професійне навчання безробітних проводиться не за рахунок власних коштів, а за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та оптимально стислі терміни навчання. Безробітним оплачується вартість навчання, проживання в гуртожитках, та проїзду до місця навчання і у зворотному напрямку.

Отже, тому хто бажає змінити життя на краще та досягнути успіху потрібно наважуватися на радикальні зміни вже сьогодні, а саме: навчатися новому, підвищувати кваліфікацію і успіх неодмінно прийде до кожного.

«Пам’ятайте – кваліфікований робітник завжди зможе заробити собі на життя, було б бажання».

Тальнівській районній філії Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування