A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

З питань безпечної життєдіяльності населення

Дата: 27.09.2019 16:58
Кількість переглядів: 562

Фото без описуПитання безпечної життєдіяльності населення перебуває на постійному контролі у Тальнівській райдержадміністрації.

З цією метою відбулося чергове засідання Радирайдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення за участю усіх відповідних служб району. Провела нараду заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак.

Про стан організації та проведення медичних оглядів працівників підприємств, установ, організацій Тальнівського району проінформували директор КНП „Тальнівська ЦРЛ“ Олег Солодько та працівник Тальнівського міжрайонного відділу обласного лабораторного центру Леонід Краус, в.о. начальника відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Віталій Сакндул.

Виступаючими було відзначено, що аналіз проходження періодичних медоглядів показує зниження відсотку підприємств, чиї працівники пройшли медогляди. Це призводить до зростання кількості професійних захворювань. Зокрема, було наголошено, що лише одне сільгосппідприємство району – ТОВ «Промінь-АА» - дотрималося усіх вимог проведення та організації медогляду своїх працівників. З порушеннями термінів відбувався медогляд педагогічних працівників, що створило незручності  для обох сторін медогляду.

Після обговорення питань порядку денного були прийняті відповідні рішення та дані завдання відповідним службам, зокрема, щодо підготовки та доведення до роботодавців інформації щодо вимог чинного законодавства з питань проведення медичних оглядів (наказ МОЗ №246 від 21.05.2007). Також було вирішено заслухати на засіданні ради у ІV кварталі керівників окремих підприємств з питань організації проведення медичних оглядів своїх працівників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування