A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Храм  святого слова»

Дата: 29.09.2019 19:11
Кількість переглядів: 521

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек

Фото без описуНапередодні свого професійного свята у теплому родинному колі, за доброю традицією, зібралися бібліотекарі району.

Урочистості відбулися у залі районної ради.

Бібліотечних працівників прийшли привітати керівники району - голова районної ради Валентина Любомська та заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. Вони подякували бібліотекарям за працю, побажали натхнення і задоволення від роботи. Адже, як би не змінювався сучасний світ, проте уявити його без книги неможливо. У часи новітніх інформаційних технологій бібліотеки залишаються простором для живого спілкування.

Фото без описуКерівники району нагородили  Подяками Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і відданість справі, успіхи в інформаційному та бібліотечному обслуговуванні читачів та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек завідувача Лісівською сільською бібліотекою Тихолоз
Марію Федорівну, завідувача Онопріївською сільською  ібліотекою Бондаренко Наталію Миколаївну, завідувача Папужинською сільською бібліотекою Щербак Ольгу Миколаївну.

Колег також привітала завідувач сектору культури райдержадміністрації Оксана Щербатюк.

 Зворушливим і щирим було спілкування. Особливо вразив вірш, який продекламувала бібліотекар Наталя Бондаренко.

Що ще раз засвідчило багатогранність захоплень та вмінь бібліотечних працівників. Сьогодні у бібліотеках району можна не лише знайти цікаву літературу, а й відвідати тематичну виставку, взяти участь у майстер-класі, побувати на зустрічі із відомими людьми, митцями.

Фото без описуА щоб джерело натхнення не міліло, його потрібно поповнювати новими емоціями.

Тому сектором культури райдержадміністрації спільно з Тальнівським музеєм історії було організовано екскурсію у замок графа Шувалова, де цікавими історичними розвідками про нашу архітектурну пам’ятку поділився науковий співробітник музею Олег Шатайло.

Захід вдався щирим та насиченим. Залишається лиш побажати нашим берегиням книг натхнення, любові та вдячних читачів!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування