A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

А Ви вже маєте відеорезюме?

Дата: 09.10.2019 16:06
Кількість переглядів: 486

У Тальнівській районній філії Черкаського ОЦЗ проводять активну просвітницьку діяльність з безробітними щодо створення резюме. Фахівці центру зайнятості радять, як гідно представити себе роботодавцю та надають допомогу у складанні дієвого резюме та допомагають відзняти відеорезюме.

За допомогою останнього роботодавець має змогу побачити реальну людину і буквально за 1-2 хвилини скласти перше враження про неї, відчути її манеру спілкування, поведінки, характер та оцінити перспективність, уміння висловлювати думки і презентувати себе. Саме даний сервіс в рази підвищує швидкість працевлаштування шукачів роботи.

В якості успішного досвіду хочемо розповісти про відзняте відеорезюме Лілії Партоліної у березні 2019 року жінка закінчила Черкаський державний педагогічний університет ім. Б. Хмельницького за спеціальністю «Психологія» та отримала кваліфікацію «Психолога». Під час перебування на обліку в центрі зайнятості колишня безробітна брала активну участь у семінарах з техніки пошуку роботи. Під час заходів отримувала поради ефективного спілкування з потенційними роботодавцями, дізнавалася про сучасні методи пошуку роботи. Враховуючи поради фахівців філії Лілія відзняла власне резюме та направила його потенційним роботодавцям, і результат не змусив довго себе чекати – Лілії запропонували роботу. Наразі вона має постійну роботу у Тальнівському районному секторі Державної установи Центр пробації в Черкаській області на посаді фахівця 1 категорії. Колишня безробітна залишилась задоволеною співпрацею із службою зайнятості, оскільки працює за фахом та відповідно до власних побажань.

Шановні клієнти служби зайнятості, якщо ви хочете знайти омріяну роботу – «дивіться ширше і копайте глибше»!

Тальнівська районна філія Черкаського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування