A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Обговорення планових завдань, стан виконання повноважень по галузях

Дата: 10.10.2019 10:26
Кількість переглядів: 380

Фото без описуЩотижнева координаційна нарада при заступнику голови райдержадміністрації 8 жовтня розпочалася із приємних новин.

Заступник голови Тетяна Півторак  вручила Почесну грамоту Центральної виборчої комісії начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців Наталії Горбаченко.

Подяки районної державної адміністрації та районної ради були оголошені завідувачу сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи Сергію Копернаку та завідувачу сектору Служби у справах дітей Валентині Солов'яновій за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілейного дня народження.

Далі на порядку денному наради – обговорення планових завдань на тиждень, стан виконання повноважень по галузях.

Тетяна Півторак наголосила на першочерговості завдань щодо початку опалювального сезону. Окрім цього, керівники структурних підрозділів проінформували про основні питання поточної роботи.

Начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко повідомила про роботу щодо перерахунку субсидій. З 1 жовтня також запроваджується монетизація усіх пільг.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль відзначила, що завершується процедура придбання „Шкільного автобуса“ на умовах співфінансування.

Фото без описуНачальник Служби у справах дітей Микола Писар  проінформував про перспективи створення у районі найближчим часом дитячого будинку сімейного типу. Сім'я, яка виявила таке бажання, зараз проходить необхідне навчання.

Начальник районного Центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді Руслана Івченко повідомила про результати проведеної акції „Подаруй дитині книгу“.

Завідувач сектору культури Оксана Щербатюк наголосила на важливості заходів з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України, запросила усіх керівників спільно із трудовими колективами приєднатися до урочистостей, які проходитимуть у районі 13-14 жовтня.

За результатами наради було дано ряд доручень і завдань.

На завершення Тетяна Маринченко поділилася отриманим досвідом під час поїздки в Угорщину і Хорватію в рамках соціального проекту. Звернула увагу присутніх, що у цих європейських країнах соціальний захист забезпечується не на загальнодержавному, а на регіональному рівні, враховуючи характерну місцеву проблематику. Але усі соціальні послуги платні. Тетяна Іванівна відзначила, що участь у проекті стала дуже важливою та пізнавальною для неї, як для керівника соціальної сфери району. Семінари, тренінги, цікаві зустрічі надихнули на нову роботу, а захоплива культурна програма додала приємних вражень.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування