A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Прийматимемо в експлуатацію повністю готові до роботи амбулаторії», – Віктор Карпенко зустрівся з підрядниками

Дата: 11.10.2019 09:40
Кількість переглядів: 286

«Прийматимемо в експлуатацію повністю готові до роботи амбулаторії», – Віктор Карпенко зустрівся з підрядниками

Автор  

_DSC0083

Стан готовності амбулаторій в області нині інспектує профільний заступник голови облдержадміністрації Віктор Карпенко. Сьогодні він зустрівся з представниками підрядних організацій відповідальних за будівництво закладів на Черкащині. У ході зустрічі обговорили проблемні питань та попередні терміни здачі об’єктів.

В області будують 21 амбулаторію загальної практики сімейної медицини. З них 9 – групової практики та 12 – монопрактики. За наказом Мінрегіону, планують збудувати ще чотири. Проекти втілюють на співфінансуванні. Так, державний бюджет покриває 90% вартості будівництва амбулаторій, а місцеві бюджети – лише 10 %.

Амбулаторії мають бути укомплектовані обладнанням для надання медпослуг із застосуванням телемедицини. Тож прийматимуть в експлуатацію виключно ті об’єкти, які будуть повністю готові для роботи лікарів, зазначив заступник голови ОДА.

_DSC0085– Наш основний принцип у співпраці із підрядниками – підтримати й допомогти вирішити проблемні питання, – зазначив Віктор Карпенко. – Зараз ми з’ясували ситуацію на даний момент. У нас спільна мета – забезпечити мешканців якісними і необхідними медичними послугами. Тож, я постійно на зв’язку і контролюю ці процеси.

За його словами, завершення робіт будівництва та укомплектування амбулаторій обладнанням плануюють на кінець поточного року.

– Амбулаторія має відповідати всім вимогам, затверджених у нормативних документах, –  додав Віктор Іванович. – Лікар повинен зайти і комфортно працювати. На сьогодні, персоналом укомплектовані майже всі амбулаторії. Приємно, що є ті, хто виявив бажання переїхати з міста працювати у сільську місцевість. Для них вже придбали житло на місцях. Також для амбулаторій уже придбали автомобілі в результаті проведених тендерних процедур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування