A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

„Під Покровом Пресвятої Богородиці…“

Дата: 15.10.2019 10:47
Кількість переглядів: 359

Фото без описуДень захисника України свято, що стало продовженням найкращих історичних традицій.

Під Покровом Пресвятої Богородиці об’єдналися звитяга минулого і доблесть сучасності.

Ми віримо в нашу єдність, у силу духу і любові, у свою країну, у її майбутнє, віримо нашим мужнім захисникам.

З нагоди відзначення Дня українського козацтва та Дня захисника України у районі проходили урочисті заходи. До їхньої організації спільно долучилися органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадські організації, установи району та міста. Прикметно, що ці святкові дні об'єднали навколо себе і молодь, і людей старшого віку.

Програма заходів була насичена: відзначення відбувалося 13 та 14 жовтня. І кожен житель та гість нашого краю знайшов в ній цікаве і пізнавальне для себе.

Переддень величного свята розпочався урочистою ходою та покладанням квітів до пам’ятників Гетьманам України, Героям Небесної Сотні та Захисникам України.

В урочистостях взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, голова районної ради Валентина Любомська, керівники різних установ та організацій, міської ради, сільські голови, громадськість.

Приємною була місія нагородження:

 

Почесною грамотою Черкаської обласної ради нагороджено:

за самовіддане служіння українському народу, мужність та героїзм, проявлені при захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисника України

  - працівник благоустрою Тальнівської міської ради, член громадської організації «Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО» Куцурук Микола Іванович

  - член громадської організації «Об’єднання бойових побратимів та волонтерів» Тальнівського району Опалінський Юрій Петрович.

 

 

Оголошено Подяки Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради:

за проявлену особисту мужність та відвагу, сміливість та рішучість під час порятунку життя дитини

 

- студенту ІІІ курсу фармацевтичного відділення Черкаської медичної академії за проявлену особисту мужність та відвагу Скрипнику Андрію Михайловичу

 

- учениці 8 класу Веселокутського навчально-виховного комплексу „дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів“  Якубенко Карині.

 

Словами вдячності та квітами пошановано матерів захисників, які віддали життя за Україну. Світлу пам'ять про них вшановано хвилиною мовчання.

Подвигу героїв був присвячений і футбольний матч „Кубок Героїв АТО“.

 

Ранок 14 жовтня  розпочався Молебнем за захисників України. А далі святкове дійство розгорнулося на території лісопарку біля палацу графа Шувалова: заїзд байкерів, козацькі забави, концерти, майстер-класи, фотозони, екскурсії, виставка на військову тематику, польова кухня, показ кінофільму „Чорний козак“.

 

Нехай береже нас і Україну Пречиста Богородиця!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування