A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулася конференція районної організації ветеранів війни і праці

Дата: 18.10.2019 15:48
Кількість переглядів: 596

Фото без описуВже багато років у районі діє організація ветеранів війни і праці. Її учасники, попри поважний вік, завжди активні у громадському житті.

18 жовтня, за доброю традицією, відбулася щорічна конференція голів первинних ветеранських організацій району. Привітав присутніх голова Тальнівської районної організації ветеранів війни і праці Василь Білозор, ознайомив із нагальними питаннями, які потребують спільного обговорення.

У роботі конференції взяла участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. Вона відзначила основні аспекти життєдіяльності району, зупинилася на важливих проблемах сьогодення та шляхах їх вирішення.

Фото без описуВідгукнулася на запрошення ветеранської організації начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко. Вона надала вичерпні пояснення щодо змін у призначенні субсидій та допомог, нововведеннях щодо монетизації пільг.

 Учасники конференції обговорили проблеми сьогодення, активно долучилися до плідної дискусії, висловлювали власне бачення ділилися досвідом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування