A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Обговорено питання збереження та відтворення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Тальнівський»

Дата: 23.10.2019 12:27
Кількість переглядів: 786

Фото без опису22 жовтня заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак провела робочу нараду з питань збереження та відтворення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Тальнівський», на яку був запрошений начальник відділу охорони культурної спадщини та з питань релігій Черкаської облдержадміністрації Микола Суховий.

В нараді також взяли участь голова районної ради Валентина Любомська, заступник міського голови Борис Кутас, представники окремих структурних підрозділів  райдержадміністрації та міської ради, активісти ГО «Зелений світ».

Микола Суховий ознайомив присутніх з копіями наявних документів щодо парку «Тальнівський»: охоронними зобов’язаннями, постановою колегії Держкомітету Ради Міністрів УРСР по охороні природи, наказом Міністерства екології та природних ресурсів України, картою парку, надав відповіді на запитання та роз’яснення стосовно можливих шляхів вирішення питань з визначення меж парку, проведення інвентаризації об’єктів, виготовлення проектної документації, джерел залучення коштів тощо.

В ході обговорення учасники наради  обмінялися інформацією про роботу, що була пророблена – надіслані запити та отримані відповіді, висловили бачення сьогоднішнього стану справ парку та перспектив розвитку туризму в районі. На завершення було окреслено першочергові покрокові завдання, для реалізації яких запропоновано утворити робочу групу при Тальнівській міській раді та визначити відповідальних виконавців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування