A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зустріч із помічником-консультантом народного депутата

Дата: 29.10.2019 16:25
Кількість переглядів: 565

Фото без опису29 жовтня у залі засідань районної ради відбулася зустріч із Миколою Ткаченком, помічником-консультантом народного депутата по виборчому округу №196 Андрія Стріхарського.

Нагадаємо, що до виборчого округу №196 входять Городищенський, Катеринопільський, Корсунь-Шевченківський, Шполянський райони, частина Канівського, Лисянського і Тальнівського районів. Безпосередньо із нашого району – це двадцять населених пунктів.

Микола Ткаченко працює у громадській приймальні народного депутата, яка діє у Катеринополі, в його обов'язки входить опікуватися саме Катеринопільським районом і двадцятьма селами Тальнівського. А тому головну мету сьогоднішньої зустрічі Микола Вікторович вбачає у налагодженні шляхів комунікації, ознайомленні із проблемами населених пунктів.

Фото без описуНа зустрічі були присутні представники органів виконавчої влади району, районної та міської рад, сільські голови, громадські активісти, місцева преса.

Найперше, більшість присутніх запропонували розробити постійний графік виїзних прийомів виборців помічником на території району. А також висловили побажання про проведення найближчим часом зустрічі на Тальнівщині із депутатом Андрієм Стріхарським.

Окрім цього, були озвучені проблемні питання змін у законодавстві щодо освітянської галузі, зниження норм нарахування субсидій, зняття мораторію продажу землі, у справедливому входженні у державні програми фінансування соціальних проектів тощо.

Микола Ткаченко пообіцяв врахувати у своїй роботі усі пропозиції, а також запропонував спільно ґрунтовно підготувати  пакети документів щодо піднятих питань, більшість з яких є актуальними і для інших районів, для подальшого опрацювання народним депутатом.

Варто відзначити, що в разі встановлення графіку виїзних прийомів із виборцями, райдержадміністрація та районна рада забезпечать необхідне приміщення. Про це буде додатково повідомлено громадськість.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування