A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Покликання – милосердя

Дата: 31.10.2019 16:49
Кількість переглядів: 736

Фото без описуВони вміють дарувати турботу іншим. Так можна сказати про всіх, хто вибрав справою життя – працю у соціальній сфері.

Напередодні відзначення професійного свята, у залі районної ради відбулися урочистості, які зібрали працівників та ветеранів цієї галузі.

Присутніх привітали зі святом заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, голова районної ради Валентина Любомська. Вони подякували за відданість професії, чуйність і милосердя. Керівники району провели нагородження.

 Почесною грамотою Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків, значний внесок у справу соціального обслуговування населення та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери нагороджені:

 

  - головний спеціаліст сектору з питань виплат відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації  Оратівська Інна Юріївна;

  - головний спеціаліст з питань персоналу відділу соціально-трудових відносин та управління персоналом управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ремінна Тетяна Іванівна;

- начальник відділу контролю управління соціального  захисту населення райдержадміністрації Царенко Світлана Юріївна.

Подяки Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери оголошені:

- фахівцю із соціальної роботи ІІ категорії Тальнівського районного центру соціальних служб для сімї, дітей  та молоді с.Лісове Надюк Надії Іванівні;

-  спеціалісту відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації   Потаповій Олені Володимирівні;

- вчителю- реабілітологу Центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради «Ми з майбутнім» Сенько Тетяні Володимирівні.

Особливо приємним сюрпризом для всіх стала Подяка управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації від обласного Департаменту. Роботу нашого управління визнано найкращою в області.

Подякував за працю та вручив нагороди соціальним працівникам, які обслуговують одиноких непрацездатних жителів об'єднаної громади вдома, в.о. міського голови Борис Кутас.

З гарними досягненнями привітали колег начальник управління Тетяна Маринченко та директор терцентру соціального обслуговування Сергій Шпичак.

Свято промайнуло в атмосфері теплої зустрічі, щирих вітань, квітів, пісенних і танцювальних дарунків від працівників районного будинку культури та учасників клубу „Лавіта“.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування