A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зустріч з народним депутатом України Сергієм Нагорняком

Дата: 08.11.2019 12:14
Кількість переглядів: 913

6 листопада у залі засідань районної ради відбулася зустріч виборців із народним депутатом України по виборчому округу №199 Сергієм Володимировичем Нагорняком.

Нагадаємо, що до виборчого округу №199 входять частина Тальнівського та Лисянського районів, м. Ватутіне, Звенигородський, Жашківський, Маньківський райони. Безпосередньо з нашого району – місто Тальне і села: Гордашівка, Лащова, Мошурів, Поташ, Романівка.

Народний депутат Сергій Нагорняк є членом Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

На зустрічі були присутні представники органів виконавчої влади району, районної та міської рад, сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій, громадські активісти, місцева преса.

Найперше, народний депутат поспілкувався з представниками аграрного бізнесу та підприємництва. Було підняте питання зняття мораторію на продаж землі. Народний депутат висловив особисту позицію щодо нинішнього формату законопроекту та готовність опрацьовувати і підтримувати дієві пропозиції від аграріїв.

Далі були підняті проблеми ремонту доріг, справедливого входженні у державні програми фінансування соціальних проектів, втілення на місцях медичної реформи, екологічні питання тощо.

Опісля відбулося відкриття громадської приймальні народного депутата за адресою: м. Тальне, вул. Соборна, 28 (адміністративна будівля районної ради, перший поверх, каб №103). Помічником-консультантом народного депутата Сергія Нагорняка по Тальнівському району працюватиме Оксана Олександрівна Сєркова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування