A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відкритий до діалогу

Дата: 11.11.2019 15:45
Кількість переглядів: 281

Відкритий до діалогу, – Роман Боднар на зустрічі з підприємцями області

Комунікація з представниками підприємницьких структур різного рівня – від малого до великого бізнесу – є надзвичайно важливою та необхідною. Про це сказав у ході засідання Регіональної ради підприємців у Черкаській області керманич області Роман Боднар. Каже: аби наповнювався бюджет, що й серед пріоритетних завдань Президента України, у регіоні має бути нормальний інвестиційний бізнес-клімат, коли бізнесу комфортно працювати й немає перешкод, коли є порозуміння й комунікація, а влада оперативно та швидко реагує на вимоги сучасності. 

– Відкритий до діалогу та хочу бути корисним, – звернувся голова облдержадміністрації до підприємців. – Ваша візія, досвід і мої владні можливості в симбіозі стануть поштовхом до серйозних зрушень в регіоні. Ідеї та пропозиції структуруємо за пріоритетністю й рухатимемося вперед, вирішуючи нагальні проблеми. Переконаний, нам вдасться налагодити співпрацю й комунікацію з вами.

Роман Боднар акцентував на тому, що обов’язково аналізуватиме ті рішення, які ухвалюватиме Рада, зокрема й сьогоднішні. Окрім того, уже з наступного тижня планує почати заслуховування кожного керівника структурних підрозділів ОДА по всіх сферах. Йтиметься і про бізнес-клімат, інфраструктурні проекти та інше: “Упевнений, що, за результатами цих бесід, матиму ширше бачення проблем. Потому очевидно стартує дієва комунікація. Доти ж накопичую інформацію, адже конструктивні рішення формуються на основі всебічної достовірної інформації”.

Між тим, очільник області сказав, що до роботи необхідно залучати й громадськість, застосовуючи сучасні інформаційні технології: «Питання важливі й стратегічні для регіону обов’язково доводитимемо до суспільства, сподіваючись на зворотній зв’язок».

Під час засідання надію на спільну плідну роботу з владою висловив і голова Регіональної ради підприємців Черкащини Олександр Турченяк. Він зазначив, що Регіональна рада – це комунікаційний майданчик, який варто ефективніше застосовувати. На його думку, бізнесу треба об’єднуватися, як і владі більше комунікувати з бізнесом.

Власні думки, зокрема й проблемні питання, озвучив і голова обласної Федерації роботодавців Борис Райков, а також інші представники підприємництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування