A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Засідання комісії для вжиття заходів щодо запобігання безробіття під час масового вивільнення

Дата: 13.11.2019 16:14
Кількість переглядів: 419

Фото без опису12 листопада 2019 року під головуванням керівника апарату Тальнівської районної державної адміністрації Лесі Соловей відбулося засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення.

Участь  у засіданні комісії взяли участь представники Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ - заступник директора Наталія Слободян, начальник  відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Чубань, а також заступник міського голови Тальнівської міської ради Борис Кутас, начальник управління соціального захисту населення Тальнівської РДА Тетяна Маринченко, завідувач сектору з питань економічного розвитку та інвестицій апарату управління Тальнівської міської ради та виконавчого комітету Олег Сноз, заступник начальника фінансового управління  РДА Тетяна Балка.

На засіданні розглянуто питання щодо реалізації комплексу заходів, спрямованих на пом’якшення процесу звільнення працівників місцевих та районних адміністрацій. Також обговорено ринок праці з  урахуванням наявних вакансій за видами економічної діяльності, зокрема, професій, за якими спостерігається нестача кадрів, а також інформація щодо перспективи розвитку ринку праці.

На засіданні комісії прийнято рішення затвердити план спільних дій Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з кадровою службою Тальнівської районної державної адміністрації, який містить домовленості щодо проведення анкетування працівників для подальшого використання в роботі фахівцями з рекрутингу та кар’єрними радниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування