A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На довгій ниві життя

Дата: 22.11.2019 16:14
Кількість переглядів: 840

Фото без описуЩирі поздоровлення з нагоди величного ювілею приймала сьогодні шанована освітянка Зінаїда Владиславівна Лозовська.

Важко переповісти словами незвичайні емоції, які наповнили світлицю привітної господині. Життєвий досвід, мудрість, безмежне тепло свого серця Зінаїда Владиславівна звикла дарувати іншим.

ІІ життя – то виплетене мереживо із турботи і добрих справ. А розповіді і спогади, як вишиті нею барвисті рушники, якими обдарувала не одну родину. Зберігаються вони і в міському музеї історії, і в музеї школи №1, де в свій час Зінаїда Владиславівна виховала не одне покоління учнів.

Зі сторіччям ювілярку привітали керівники району та міста, колеги-педагоги, колишні учні, представники громадських організацій, соціальних служб.

Фото без описуГолова районної ради Профспілки працівників освіти Людмила Нестругіна вручила колезі Диплом лауреата премії ім. народного вчителя О. Захаренка. Це по праву -  достойна нагорода за багаторічну працю на освітянській ниві, за безцінний досвід, за безмежну любов до дітей.

Щиро приймала квіти і дарунки Зінаїда Владиславівна, дякувала за увагу та теплі слова побажань. Благословляла гостей на добрі справи мудрими порадами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування