A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

„Тільки найкраще!“

Дата: 02.12.2019 14:24
Кількість переглядів: 781

Фото без описуПід промовистою назвою „Тільки найкраще!“ у перший день зими відбувся звітний концерт творчих колективів Тальнівського районного будинку культури.

Артисти вкотре підтвердили свою майстерність і творчий потенціал. Подарували тальнівчанам незабутній концерт, який ознаменував підсумок року, що минає, та вдалий початок зимових святкувань.

А про те, що наші артисти найкращі, знають не лише у Тальному. Не злічити отриманих дипломів та нагород на обласних та всеукраїнських заходах. Колективи Тальнівщини завжди серед запрошених на знаних мистецьких святкуваннях у столиці та інших куточках країни.

Тож і цього дня гучними оплесками підтримали глядачі по праву заслужену нагороду – Диплом 1 ступеня за високі показники мистецької та культурно-дозвіллєвої діяльності РБК і клубних закладів району та за підсумки участі  аматорських колективів в обласних та регіональних культурно-мистецьких заходах у 2019 році від Черкаського обласного центру народної творчості.

Вручила Диплом заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. Подякувала колективам, їхнім керівникам, директору будинку культури за працю та талант, якими вони вміло славлять Тальнівщину. Приєднався до вітань голова Спілки сільгоспвиробників району Руслан Лисенко. Найменшим учасникам він подарував солодкі призи і як прихильник творчості заслуженого тріо „Дожниця“ вручив чарівним артисткам квіти.

Концертна зала була сповнена теплом і затишком, талантами артистів та вдячністю глядачів, квітами й оплесками.

Тальнівська райдержадміністрація щиро вітає творчі колективи та працівників районного будинку культури із високими досягненнями. А також дякує усім, хто підтримує та надає спонсорську допомогу для забезпечення діяльності галузі культури району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування