A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

З турботою і любов'ю…

Дата: 03.12.2019 16:31
Кількість переглядів: 390

Третього грудня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день підкреслює необхідність забезпечення рівних прав людям з особливими потребами, їхню активну участь у житті суспільства.

За традицією, цього дня Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Тальнівської районної ради „Ми з майбутнім“ організував святкове дійство. Варто відзначити, що цей невеличкий колектив на чолі із директором Людмилою Павловою завжди активний у житті громади. Разом зі своїми вихованцями вони часто беруть участь у різних заходах. Та найбільше діти полюбляють зустрічати гостей у своєму затишному закладі.

Ось і цього дня, на гостину до Центру завітали керівники району та міста, а також учні економіко-математичного ліцею, які підготували чудову розважальну програму. Тож свято видалося щирим і теплим, із побажаннями, солодкими подарунками та цікавими іграми. Вихованці Центру були не лише глядачами, а й учасниками дійства, із задоволенням приймаючи запрошення до конкурсів та розваг.

Увага і турбота про тих, хто поруч, - дуже важлива у сьогоденні, особливо приємно, коли до таких добрих справ долучається молодь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування