A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Професіографічна екскурсія

Дата: 05.12.2019 15:53
Кількість переглядів: 464

             Фото без опису28 листопада учні 6 гімназійного класу Тальнівського НВК загальноосвітньої школи №1-гімназії  стали учасниками професіографічної екскурсії  на Тальнівський РЕМ, де мали можливість ознайомитися з роботою електротехнічної служби. Головний інженер Голуб Анатолій Іванович розповів школярам про історію створення та діяльність підприємства.

      Також школярі дізналися про кадровий склад, освітньо-кваліфікаційні вимоги до  претендентів на роботу, характер і умови праці  робітників та  інженерно-технічних фахівців. А ще – мали змогу  поспілкуватися з працівниками, на практиці побачити, як ремонтується лінія електромережі,  спеціальну техніку та використання засобів захисту з охорони праці. Із захопленням школярі розглядали диспетчерський щит, за допомогою якого контролюється робота  енергомережі всього району. Учні були вражені злагодженою і копіткою  роботою працівників   електричних мереж  та усвідомили важливість  їх роботи, від якої  залежить  наше комфортне життя.

     Фото без опису Тальнівська районна філія    Черкаського ОЦЗ висловлює вдячність керівництву РЕМу, Пашковському Юрію Володимировичу та  головному інженеру Голубу Анатолію Івановичу за надану можливість  проведення професіоргафічної екскурсії для молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування