A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 11.12.2019 10:43
Кількість переглядів: 525

 Фото без опису10 грудня заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак провела засідання колегії. На якому було розглянуто питання формування проєкту районного бюджету на 2020 рік, стану виконання у 2019 році районних програм „Турбота на 2015-2020 роки“, Питна вода Тальнівщини“ на 2010-2020 роки“, „Призовна дільниця на 2016 – 2020 роки“ та виконання завдань із залучення громадян до військової служби за контрактом.

Об'ємним та дискусійним було обговорення першого питання порядку денного – про формування проєкту районного бюджету на 2020 рік, по якому інформувала Тетяна Балка, заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації. Особливу увагу члени колегії звернули на перспективи діяльності галузі освіти в умовах децентралізації. Також було внесено ряд інших пропозицій.

Тетяна Олександрівна наголосила, що в процесі доопрацювання проєкту будуть проведені співбесіди із розпорядниками коштів. З врахуванням пропозицій та доповнень проєкт буде розглядатися на бюджетній комісії з подальшим винесенням на розгляд сесії районної ради.

По всіх розглянутих питаннях були прийняті відповідні рішення, дано ряд доручень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування