A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Якщо потребуєте підтвердження результатів неформального професійного навчання, звертайтесь до служби зайнятості!

Дата: 12.12.2019 10:29
Кількість переглядів: 499

Фото без описуШановні роботодавці! Якщо у Вас працює кухар без спеціальної професійної освіти, зверніть увагу, що питання підтвердження його кваліфікації з отриманням відповідного документа може бути вирішено за допомогою cлужби зайнятості.

Неформальне навчання – це здобуття людиною знань, умінь і навичок завдяки професійному досвіду, але не підтверджене документом установленого зразку про присвоєння відповідної робітничої кваліфікації.

Згідно з законодавством підтвердження результатів неформального професійного навчання за робітничими професіями орієнтоване на роботодавців та громадян, для перших – це змога підвищити продуктивність праці та посилити конкурентні переваги за наявності кваліфікованих кадрів, для других – це прискорення пошуку роботи та працевлаштування, попередження та зменшення рівня безробіття, здобуття вищого рівня кваліфікації та кар’єрного зростання.

За допомогою неформального професійного навчання за сприяння служби зайнятості працівники підприємства зможуть підтвердити свою кваліфікацію та отримати свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації, або сертифікат оцінювання результатів неформального професійного навчання встановленого зразка.

Щоб отримати направлення для проходження підтвердження результатів неформального навчання необхідно звернутися до центру зайнятості.

Фінансування підтвердження кваліфікації здійснюється за рахунок коштів фізичних осіб, або роботодавця (у разі направлення ним особи).

За більш детальною інформацією з питань чинної нормативно-правової бази, заповнення анкет самооцінювання та з інших можна звернутися до фахівців центру зайнятості, які безпосередньо відповідають за даний напрям діяльності.

За більш детальною інформацією та роз’ясненнями звертатися до фахівців Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за адресою: м. Тальне, вул. Майданецька,13/1, тел. (04731) 3-04-80.

Державна служба зайнятості завжди готова допомогти Вам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування