A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Дотримання вимог протипожежної безпеки. Із робочої наради

Дата: 13.12.2019 12:05
Кількість переглядів: 511

Фото без опису13 грудня у Тальнівській райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак та начальника районного сектору Управління  ДСНС у Черкаській області підполковника служби цивільного захисту Олега Слизького відбулась робоча нарада щодо організації позапланових перевірок протипожежного стану об'єктів з масовим перебуванням людей, закладів освіти, лікувальних установ та закладів соціальної сфери району.

Зокрема Олег Слизький наголосив, що здійснення таких перевірок продиктоване вимогами сьогодення та повинне бути проведене у стислі терміни, але максимально ефективно. До учасників засідання були доведені вимоги останніх нормативно-правових актів у цій сфері та озвучено перелік об’єктів, що підлягають перевіркам.

Фото без описуУвагу присутніх акцентували на важливості посиленого контролю за станом евакуаційних виходів, наявністю первинних засобів пожежогасіння та справністю систем автоматичної пожежної сигналізації. Також йшлося про необхідність проведення системних протипожежних навчань, тренувальної евакуації та відпрацювань алгоритму дій на випадок пожежі.

„Трагедія, що трапилася в Одесі, вкотре засвідчила важливість дотримання правил пожежної безпеки та високу ціну, що доводиться платити за їх ігнорування, – наголосила Тетяна Півторак. – Тож усі заплановані заходи у цій сфері покликані виявити та врегулювати фактори ризику у протипожежному забезпеченні навчальних закладів, об’єктів соціальної сфери, гуртожитків, залізничної станції, закладів охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням, аби запобігти пожежам і нещасним випадкам на них“.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування