A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Святкування новорічних та різдвяних свят у столиці

Дата: 26.12.2019 12:55
Кількість переглядів: 384

Фото без описуЗапрошуємо відвідати столицю України з 19.12.2019 по 19.01.2020 на святкування новорічних та різдвяних свят в українських традиціях в рамках перехресної промоції між містами України.

Цього року організовано наступні локації проведення новорічних свят в місті Києві, а саме на Софійській площі, Контрактовій площі, Володимирському проїзді, парку ім. Т. Шевченка, арки Дружби народів та на співочому полі.

Інформуємо, що Управлінням забезпечено встановлення та функціонування різдвяного будиночку (туристично-інформаційного центру) на Софійській площі з метою поширення інформації про туристичні продукти міста.

Також повідомляємо, що Управлінням проводиться відповідна рекламна кампанія в аеропортах України (мм. Київ, Харків, Львів та Одеса) та в аероекспресі Київ – Бориспіль – Київ, метою проведення якої є забезпечення показу промо роликів про туристичну привабливість міста Києва з метою розповсюдження інформації як для внутрішніх та іноземних туристів.

Враховуючи зазначене, просимо поширити згадану інформацію на медіа ресурсах ваших міст та областей з метою відвідання столиці України в зазначений період.

План заходів та програма святкувань додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування