A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Співробітництво — це завжди результат!

Дата: 26.12.2019 12:58
Кількість переглядів: 561

Фото без описуСтворення та збереження робочих місць, забезпечення ефективної зайнятості населення є основними чинниками ринку праці, а співробітництво служби зайнятості і роботодавців у цьому напрямку завжди має хороший результат.

Так, служба зайнятості залишається установою, яка постійно «тримає руку на пульсі», та є ініціатором впровадження різних механізмів, нових підходів, які б сприяли зменшенню безробіття та задовольняли потреби роботодавців. Одним із таких важелів є компенсація єдиного внеску за працевлаштованого безробітного на новостворене робоче місце.

Суб'єктам малого підприємництва, які працевлаштовують безробітних строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості, на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності, щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за відповідну особу за місяць, за який він сплачений. Таку ж компенсацію отримує роботодавець за працевлаштування на нове робоче місце безробітних громадян, які потребують додаткового соціального захисту.

Впродовж 2019 року за компенсацією до Тальнівської районої філії звернулись 10 роботодавців, роботою забезпечена 21 особа. Серед працевлаштованих безробітні особи передпенсійного віку - 2, жінки з дітьми до 6-річного віку – 2,  в пріоритетних видах економічної діяльності працевлаштовані – 17 осіб.

На відшкодування єдиного внеску роботодавцям в цьому році з коштів Фонду надійшло 193,2 тис.грн.

Фахівці Тальнівської районної філії завжди раді допомогти вирішити кадрові потреби роботодавців та сприяти працевлаштуванню безробітних, використовуючи  стимулюючі заходи чинного законодавства.

         Запрошуємо до співпраці!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування