A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Спеціалізований автомобіль для поліпшення якості інклюзивної освіти

Дата: 28.12.2019 09:54
Кількість переглядів: 625

Фото без опису26 грудня Тальнівський район отримав спеціалізований автомобіль, призначений для надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг працівниками інклюзивно-ресурсних центрів (мобільного інклюзивно-ресурсного центру) дітям з особливими освітніми потребами.

Автомобіль придбано за рахунок субвенції з державного бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти, на умовах співфінансування з районного бюджету, за підтримки  голови обласної ради Анатолія Підгорного, депутата обласної ради Володимира Копійченка, голови районної ради Валентини Любомської.

Відтепер вихованці КУ „Інклюзивно-ресурсного центру“ Тальнівської районної ради матимуть кращі умови отримання освітніх послуг. Автомобіль оснащений підйомником для підняття інвалідних крісел у кількості 2 одиниць та додатковим набором дидактичного матеріалу. Головним завданням такого спецзасобу є поліпшення психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей, які не відвідують заклади освіти, та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування