A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Яку роботу пропонували в Тальнівському районі роботодавці?

Дата: 28.12.2019 10:50
Кількість переглядів: 675

 

Фото без описуВпродовж 2019 року до Тальнівської районної філії від 253 роботодавців надійшло 1538 пропозицій на постійну роботу та 470 для тимчасової зайнятості. Всього укомплектовані 1310 вакансій, тимчасові місця заповнені повністю.

Середній розмір оплати праці в запропонованих вакансіях становив 6019.40 грн. Тринадцять вакансій мали заробітну плату від 10 до 16 тис.грн.

Затребуваними професіями на ринку праці району, як і в минулому році, залишаються трактористи, водії, слюсарі, продавці, зварювальники, кухарі. За спеціальністю «бухгалтер» до бази даних служби зайнятості внесено 29 пропозицій.

За видами економічної діяльності найбільше вакансій подано у сільському господарстві – 586;  переробній промисловості – 309,  виробництві харчових продуктів – 213.

Тимчасові роботи пропонували 42 роботодавці, з них оплачувані громадські - 7 сільських рад та управління соціального захисту населення.  В органах місцевого самоврядування створено 68 робочих місць (Заліська, Зеленьківська, Кобринівська, Легедзинська, Майданецька, Мошурівська та Потаська сільські ради) та безробітні працювали на роботах:

із надання допомоги учасникам АТО та їх сім'ям – 4; робота із соціально вразливими верствами населення та інших роботах соціальнорго напрямку – 10 осіб;

будівельні та ремонтні роботи на об'єктах соціальної сфери – 52;

супровід осіб з інвалідністю по зору - 2.

Фото без описуДля виконання  інформаційно-технічних робіт, пов’язаних з інформуванням населення стосовно порядку отримання житлових субсидій та технічної підготовки  документації з кур’єрською доставкою документів та запитів в управлінні соціального захисту населення на додатково створених робочих місцях працювали 32 особи.

На оплату праці осіб залучених до громадських робіт виділено з коштів Фонду 233,3 тис.грн. та місцевих бюджетів 245,5 тис.грн.

Інформація про попит на робочу силу (вакансії) до філії надходить не тільки від роботодавців району; на інформаційних стендах щодо роботи  розміщуються пропозиції про потребу у працівниках від роботодавців з різних регіонів України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування