A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Нововведення Законів про РРО

Дата: 28.12.2019 11:45
Кількість переглядів: 307

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує та звертає увагу платників податків  на головні нововведення Законів про РРО

 

З 1 січня 2020 року Державна податкова служба безкоштовно надаватиме всім бажаючим  фізичним особам  платникам єдиного податку II, III, IV груп, незалежно від видів діяльності, для тестового використання програмне забезпечення РРО (реєстратор розрахункових операцій).

Таку програму можна буде встановити на будь-який гаджет, у тому числі і на смартфон чи планшет. А також, податкова, обслуговуватиме його безкоштовно. Програмне забезпечення РРО буде розміщено на вебпорталі ДПС у створеному банері «Новітні РРО» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/novitni-rro. На банері розміщена і вся актуальна інформація щодо новацій у сфері застосування РРО.

Доопрацьоване програмне забезпечення буде надаватися податковою з 19 квітня 2020 року.

При цьому,  звертаємо увагу платників, що дія  Законів  про РРО  не поширюється на фізичних осіб, які продають на ринку власні вживані речі або продукти власного підсобного господарства. Також під дію цих законів не підпадають платники єдиного податку, що належать до І групи, тобто чий річний дохід не перевищує 300 тисяч гривень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування