A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Податкова запускає тестування програмного РРО

Дата: 08.01.2020 09:26
Кількість переглядів: 480

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що з 1 січня 2020 року  Державною податковою службою України, на виконання Указу Президента України №837/2019 від 8 листопада 2019 року, забезпечено надання платникам податків використання програмного рішення для програмних реєстраторів розрахункових операцій в тестовому режимі.

Після тестування та можливого доопрацювання за пропозиціями та зауваженнями буде забезпечене подальше використання програмного рішення для програмних РРО для здійснення господарської діяльності.

За інформацією ДПС, програмне РРО “пРРОсто”  взаємодіє через Інтернет з сервером податкової служби через відкритий програмний інтерфейс, і виконує функції: формування, підпис, відправлення та видачу чеків встановленого формату, відкриття та закриття зміни, перегляд даних, та інші.

Програмне рішення доступне для тестування на смартфонах і планшетах під операційними системами Android та iOS.

Запропоноване програмне РРО не є ексклюзивним, наявність відкритого програмного інтерфейсу (API) дозволить розробникам програмного забезпечення пропонувати для підприємців та застосовувати для власних потреб альтернативні розробки.

Розробка не потребує сертифікації, технічної експертизи, включення до Державного реєстру моделей – достатньо виконувати вимоги законодавства, формувати, підписувати та реєструвати чеки у встановленому форматі й надавати їх покупцям товарів та отримувачам послуг, в тому числі в електронному форматі.

Також звертаємо увагу, програмні РРО “пРРОсто” - це безкоштовний сервіс від податкової.

 Всі, хто бажає використати в тестовому режимі  програмні РРО “пРРОсто” можуть подати заявку на сайті https://prrosto.kmu.gov.ua/

Запрошення учасників до тестування буде розсилатися з 9 січня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування