A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Розпочинаючи рік новий

Дата: 09.01.2020 09:39
Кількість переглядів: 626

Фото без описуПочаток року завжди несе нові завдання і втілення нових задумів. Тож про плани на рік прийдешній, про нагальні проблеми та шляхи їх вирішення йшла мова на першій у 2020 році координаційній нараді, яку провела заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак .

У роботі наради взяли участь голова районної ради Валентина Любомська, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ району.

А щоб гарно працювалося, присутніх привітали новорічно-різдвяним вертепом працівники районного будинку культури. Житом-пшеницею посівали, колядували та віншували на плідний і вдалий рік.

Тетяна Півторак привітала колег та побажала наснаги в роботі. Висловила сподівання, що попри зміни та реорганізацію у різних сферах життєдіяльності району, вдасться об'єднати зусилля і достойно вирішувати завдання сьогодення.

Тетяна Маринченко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації проінформувала про підсумки роботи управління та повідомила про деякі зміни, зокрема щодо продовження термінів подачі заяв на монетизацію пільг, що дасть можливість більшості пільговиків скористатися цією послугою. Відповідна роз'яснювальна робота проведена у місцевих засобах масової інформації та на офіційному сайті.

Про непростий і насичений навчальний рік відзначила начальник відділу освіти Лариса Коваль. Попри організаційні завдання, вимагає особливої уваги навчально-виховний процес, адже 2020 – це рік опорної школи, рік математики, рік Біблії.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк підсумувала активну творчу роботу культпрацівників, повідомила про передачу на сільські бібліотечні заклади 400 примірників книг, що надійшли з обласної бібліотеки.

Про реформування медичної галузі, зокрема, центральної районної лікарні проінформував головний лікар Олег Солодько.

Керівник апарату Леся Соловей відзначила основні організаційні питання на прийдешній рік. Повідомила про зміни у структурі райдержадміністрації, зокрема про припинення діяльності Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації, у зв'язку з утворенням міськрайонного Центру надання адмінпослуг, який тимчасово розміщуватиметься за тією ж адресою: м.Тальне, вул.Соборна, 28 (каб. 116, 118, 119 на першому поверсі приміщення Тальнівської районної ради). Про що проінформовано громадськість на офіційному сайті райдержадміністрації та у соцмережах.

По всіх розглянутих питаннях були дані відповідні доручення та завдання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування