A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Особливості державної сімейної політики обговорили на засіданні за участі представників влади й релігійних організацій

Дата: 11.01.2020 10:36
Кількість переглядів: 279

Особливості державної сімейної політики обговорили на засіданні за участі представників влади й релігійних організацій

Особливості формування й удосконалення державної сімейної політики обговорили в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Засідання організувала Громадська рада при ОДА. Запросили обласних владців. Зокрема на зустріч прийшли заступники очільника області В’ячеслав Швець та Юрій Лесюк. Серед присутніх були й фахівці Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, представники релігійних організацій та товариств, громадськість. Йшлося й у цілому про налагодження комунікації між представниками релігійних організацій та владою.

У ході зустрічі керівник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський представив до розгляду та висловлення власного бачення проекту розробленої обласної програми «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків». Зі слів начальника, програма передбачає безпосереднє вивчення можливостей для створення рівних умов для чоловіків та жінок у всіх сферах життєдіяльності суспільства – через забезпечення рівних прав відповідно до Конституції та законів України. Максим Васильович зазначив, що до проекту вже внесли певні зауваження від деяких представників релігійних конфесій. Водночас наголосив, що є змога спільно допрацювати цей проект до винесення його на розгляд сесії обласної ради.

Представники релігійних організацій висловили вдячність владцям за участь в зустрічі та готовність дослухатися.

Перший заступник голови ОДА В’ячеслав Швець зауважив, що влада завжди відкрита й готова до діалогу:

– Релігійні громади – це частина нашого суспільства. Й обласна влада готова чути ваші думки.

Разом із тим Юрій Лесюк наголосив на тому, що необхідно посилити належну комунікацію серед громадськості в цьому напрямку, аби в подальшому уникати дезінформації та мати розуміння певних понять і засад.

У перспективі домовились проводити такі спільні зустрічі, де матимуть змогу вирішувати тематичні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування