A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Роман Боднар провів пресконференцію

Дата: 21.01.2020 15:25
Кількість переглядів: 374

Фото без описуПро кадрові призначення, об’єкти будівництва та ПСЕР, – Роман Боднар провів пресконференцію

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар зустрівся із черкаськими журналістами. Питання від медійників стосували кадрових питань, об’єктів будівництва та реконструкції, дорожньої теми, Програми соціально-економічного розвитку та ін.   

– Так, актуальними залишаються питання об’єктів, які перебувають у процесі будівництва чи реконструкції: це драмтеатр, сільські амбулаторії, посадково-злітна смуга черкаського аеропорту, школа олімпійського резерву, обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Практично по кожному із них є питання. Не буду робити передчасних висновків, зараз по всіх об’єктах працюють профільних заступник та новопризначений керівник департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства . Але наше завдання – не просто здати в експлуатацію, аби поставити галочку, а проаналізувати всі документи, зокрема проектно-кошторисні документації. Ми виборюватимемо кожну копійку, – відповів Роман Боднар. 

До теми ремонту доріг у Черкаській області Роман Боднар зауважив, що цієї п’ятниці відбудеться захист запропонованого переліку в Укравтодорі.

– Можу запевнити на 100%, що принципи та підходи будуть кардинально інакші. У 2020-21 роках побачимо результат. + облаштування ваговими комплексами, бо зберегти не менш важливо, ніж збудувати, – відзначив керівник області.

Роман Боднар презентував також медійникам Програму соціально-економічного розвитку області на 2021 рік. Визначені пріоритети – конкурентоспроможна економіка регіону, ефективність публічного управління, якість життя. Наступної чергової сесії детально представимо її розгляд депутатам облради.

Більше із пресконференції дивіться у відео за посиланням: https://cutt.ly/4rcOPHu

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування