A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Психологічний тренінг «Сила роду»

Дата: 27.01.2020 14:53
Кількість переглядів: 625

Фото без опису23 січня 2020 року в Тальнівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання клубу для безробітних жінок «Підтримка».

На засідання була запрошена практичний психолог КНП Тальнівська ценральна районна лікарня Чубань Вікторія, яка провела психологічний тренінг «Сила роду». Головна мета тренінгу донести присутнім, що родові установки мають неабияке значення на шляху до самореалізації, зорієнтувати учасників у напрямку успіху та професійного самовдосконалення.

Самореалізація – це прагнення людини найбільш повно розкрити свій потенціал, можливості, і як наслідок – відчути щастя від того, що ти робиш.

Як знайти себе і самореалізуватись в житті? Яке значення у процесі самореалізації мають установки роду? На ці, та багато інших запитань шукали відповідь учасники клубу.

Фото без описуПсихолог запропонувала присутнім виконати вправи, які допомагають прислухатися до себе, своїх потреб і бажань та спонукають до більш активних дій в напрямку професійної самореалізації.

Засідання клубу пройшло в дружній атмосфері, всі були активні, відверті та виявили велике бажання зустрітися на наступному занятті.

Тальнівська районна філія Черкаського ОЦЗ і надалі планує проводити засідання клубів за різними тематиками, враховуючи побажання учасників, безробітних та розширюючи спектр питань, актуальних сучасності.

За детальнішою інформацією та пропозиціями співпраці звертатися до: Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ за адресою: м. Тальне, вул. Майданецька,13/1, тел. (04731) 3-04-80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування