A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Кущові навчання щодо підготовки проектних ідей

Дата: 29.01.2020 12:24
Кількість переглядів: 521

30 січня 2020 року відбудеться четверте кущове навчання щодо підготовки проектних ідей,  за адресою: м. Умань, площа Соборності, 1 (Уманська міська рада, 4 поверх). Початок заходу – о 11:00.

У рамках розробки Стратегії розвитку Черкаської області на 2021-2027 роки  розпочато розробку Плану реалізації Стратегії на 2021-2023 роки, основною частиною якого стане каталог проектних ідей.

Наразі здійснюється збір проектних ідей (до 10 лютого 2020 року).

 Ключові напрямки реалізації Стратегії:

  1. ЕКОНОМІКА: високотехнологічна, продуктивна, експортоорієнтована.
  2. ЛЮДИ: професійні, адаптивні, згуртовані.
  3. ВИСОКА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ: екологія, безпека, інфраструктура.

З метою підвищення якості проектних ідей, що будуть подані зацікавленими суб’єктами регіонального розвитку, в області проводяться кущові навчання щодо підготовки проектних ідей. Організатори навчань – Департамент регіонального розвитку обласної державної адміністрації та Черкаська агенція регіонального розвитку.
Мета навчань – поінформувати про стратегічні пріоритети розвитку регіону на період 2021-2027 роки, про переваги від напрацювання проектних ідей для реалізації даних пріоритетів, про можливі джерела фінансування проектів; сформувати в учасників навчань навички з розуміння проектного підходу та проектного менеджменту.
Цільова аудиторія навчань – представники районних державних адміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад, сіл, селищ та міст Черкаської області, а також представники громадських організацій, місцевих осередків об’єднань/асоціацій бізнесу.

 

ПРОГРАМА

кущових навчань щодо підготовки проектних ідей

до Плану реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період
2021 – 2023 роки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування