A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання для секретарів органів місцевого самоврядування 31.01.2020

Дата: 31.01.2020 15:42
Кількість переглядів: 487

Фото без опису31 січня у залі засідань районної ради відбувся навчальний семінар для секретарів органів місцевого самоврядування.

Перед початком роботи семінару заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак та голова районної ради Валентина Любомська привітали з ювілейним днем народження секретаря Лащівської сільської ради Любов Данилюк та вручили їй Подяку райдержадміністрації та районної ради.

Семінар провели керівник апарату  райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук.

Були опрацьовані питання: щодо обліку та внесення змін до переліку виборчих дільниць на постійній основі; про відбір військовозобов'язаних на навчальні збори, про монетизацію пільг з оплати комунальних послуг; про організацію харчування дітей у дошкільних освітніх закладах району; про зміни в законодавстві щодо реєстрації народження; про проведення змагань „Найспортивніше село“; про зміни в інструкції з діловодства. Також було надано ряд практичних рекомендацій щодо підготовки та проведення електронного декларування для працівників місцевого самоврядування.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук підсумували семінар-навчання, відзначивши важливість опрацьованих питань. Окремо Леся Соловей проінформувала про реорганізацію структури райдержадміністрації та зміну окремих повноважень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування