A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Головою Тальнівської райдержадміністрації призначено Олександра Цимбала

Дата: 03.02.2020 17:33
Кількість переглядів: 1509

Фото без описуТретього лютого відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Юрія Безщасного з активом Тальнівського району з нагоди представлення новопризначеного голови Тальнівської райдержадміністрації Олександра Цимбала.

На зустрічі були присутні керівники різних галузей району, організацій та установ, депутати різних рівнів, сільські голови, представники громадських організацій району.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Безщасний відзначив, що завдання, які на сьогодні ставить влада, мають вирішуватися з урахуванням основних принципів: відкритого діалогу з громадськістю, співпраці органів виконавчої влади із органами місцевого самоврядування та абсолютної недопустимості корупції.

Юрій Михайлович привітав новопризначеного очільника нашого району, побажав плідної праці на відповідальній посаді. Звертаючись до присутніх, висловив сподівання на лише конструктивну критику та дієві пропозиції.   

Фото без описуОлександр Цимбал, приймаючи вітання, подякував за висловлену довіру та чітко окреслив власне бачення подальшої професійної діяльності на благо розвитку Тальнівщини:

- Вступаючи на цю посаду, я усвідомлюю рівень відповідальності, яку вона вимагає. Розумію, наскільки непростий зараз час: реформи в усіх сферах змушують нас згуртовуватися та спільними зусиллями знаходити рішення – найоптимальніші для нашого району і наших жителів. Тому робитиму все для зміцнення співпраці та взаєморозуміння виконавчої гілки влади району із Фото без описурайонною та міською радами, сільськими громадами, керівниками установ та організацій різних форм власності, представниками громадських організацій та об’єднань. Я готовий до співпраці та діалогу з усіма, хто бажає долучитися  до вирішення проблем і завдань району, хто хоче змінювати і розвивати рідний край.

До районного та обласного керівництва звернулися із пропозиціями та побажаннями представники громадських організацій Анатолій Ковальов, Олексій Неділько та Анатолій Кравчук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування