A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Перспективи функціонування центральної районної лікарні

Дата: 07.02.2020 15:51
Кількість переглядів: 1373

Фото без опису„Стан та перспективи функціонування Тальнівської центральної районної лікарні в ході реформування медичної галузі“ – такою постала тема для обговорення на робочій нараді, яку провів голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал за участю заступника начальника управління охорони здоров'я Черкаської ОДА Олега Найдана, голів районної, міської, сільських рад, депутатів різних рівнів, членів колегії райдержадміністрації, представників громадських організацій, сільгоспвиробників та місцевих ЗМІ.

З 1 квітня цього року Тальнівська районна лікарня, як медичний заклад вторинного рівня, буде укладати контракт на надання медичних послуг із Національною службою здоров'я України, виконавши ряд вимог. На разі стоїть питання забезпечення лікарні діагностичним обладнанням, що покращить якість та розширить спектр надання медичних послуг для населення.  

Головний лікар Олег Солодько ознайомив присутніх із проведеними заходами оптимізації у закладі, охарактеризував діяльність та перспективи лікарні, її кадровий потенціал та матеріально-технічне та діагностичне забезпечення, надав розрахунки щодо перспектив фінансування ряду послуг Національною службою здоров'я.

Тож метою зібрання було вироблення спільної стратегії задля забезпечення у районі якісної і доступної медицини, яка відповідатиме вимогам НСЗУ.

У ході активного обговорення, у якому взяли участь В. Любомська, І. Новицький, П. Козаченко, І. Карпенко та інші, було висловлено одностайну думку щодо безперечної підтримки діяльності районної лікарні, збереження усіх відділень та сприяння у забезпеченні діагностичним обладнанням. Враховуючи його дороговартісність, було запропоновано лікарям визначити кілька найнеобхідніших діагностичних приладів, придбання яких буде здійснено за рахунок фінансуванням із бюджетів місцевого рівня та, по можливості, спонсорських коштів.

Питання збереження лікарні та покращення медичних послуг – одне з найважливіших на сьогодні завдань органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування