A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Підсумки й нові завдання: працівники архівних установ області провели колегію

Дата: 14.02.2020 09:02
Кількість переглядів: 390

Підсумки й нові завдання: працівники архівних установ області провели колегію

Автор   Фото без опису

Підсумки роботи архівних установ області за 2019 рік та цьогорічні завдання окреслили на розширеному засіданні колегії Державного архіву Черкаської області.

У засіданні взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Лесюк, який долучився до обговорення проблемних питань в галузі архівної справи та висловив бачення щодо шляхів їхнього вирішення.

Юрій Миколайович зауважив, що для реалізації проєктів з оцифрування документів Національного архівного фонду та довідкового апарату до них архівні установи області необхідно забезпечити технічно – професійним скануючим та серверним обладнанням для надійного зберігання оцифрованих документів фонду.

Директор держархіву області Тетяна Клименко водночас наголосила на важливості збереження фахівців з архівної справи в умовах проведення адміністративної реформи.

До виступу запросили також начальників архівних відділів Уманської, Корсунь-Шевченківської, Канівської, Кам’янської районних державний адміністрацій та архівного відділу Смілянської міської ради. Вони поділилися з колегами своїми здобутками в роботі та досвідом вирішення проблемних ситуацій, зокрема тих, що виникали під час упорядкування та приймання на зберігання документів із виборів Президента України та народних депутатів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування