A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Вшановуючи пам'ять мужніх воїнів

Дата: 15.02.2020 15:04
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-шу річницю виведення військ з Афганістану.

З цієї нагоди у місті Тальному відбувся урочистий мітинг біля пам'ятного знака воїнам-інтернаціоналістам.

У заході взяли участь керівники району та міста, ветерани Афганістану, їхні рідні та представники громадських організацій.

Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь афганської війни, що принесла нам численні трагедії. Біль утрати пізнала і Тальнівщина. У різні роки в афганській війні загинули наші земляки: Олександр Лисюченко, Василь Штурхаль, Григорій Романенко, Василь Костенко, Сергій Самойлов, Віталій Чорний…

Присутні поклали квіти та вінки до пам'ятного знака,хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які загинули на війні та померли у мирний час, підірвавши здоров'я у роки кривавого лихоліття.

Голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал засвідчив велику повагу людям, яким довелося нести нелегку військову службу в гарячих точках світу:

 - Дякую усім ветеранам-інтернаціоналістам за вірну службу, - звернувся Олександр Євгенійович. -  Ви стали взірцем патріотизму і благородства у мирний час. Ви ніколи не стоїте осторонь важливих суспільних подій, несете велику місію патріотичного виховання. Саме ви одними з перших підставили мужнє плече підтримки у найтяжчі часи для нашої країни.  Коли на землю України прийшла війна, ви в перших рядах стали на захист цілісності нашої держави, приєднавшись до лав захисників та волонтерів.Висловлюю шану й подяку всім ветеранам трагічної афганської війни та українським воїнам-миротворцям за відвагу, доблесть, вірність присязі і честі. Слава Україні!

Почесною грамотою Черкаської облдержадміністрації було нагороджено голову міськрайонної організації «Спілка ветеранів Афганістану» Олексія Неділька.

 

Почесною грамотою Тальнівської райдержадміністрації та районної ради нагороджено ветерана Афганістану, Тальянківського сільського голову Івана Шилкіна.

Почесною грамотою виконавчого комітету Тальнівської міської ради нагороджено ветерана Афганістану, начальника Тальнівської державної податкової інспекції Олександра Маринченка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування