A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Нова техніка підсилить рятувальні спроможності всієї Черкащини, – Роман Боднар

Дата: 17.02.2020 09:35
Кількість переглядів: 296

Нова техніка підсилить рятувальні спроможності всієї Черкащини, – Роман Боднар 

Автор   

Пожежно-рятувальні підрозділи Черкащини отримали нову техніку. Сьогодні керівництво області вручило ключі від 4 автомобілів та 1 грейдера. Вартість кожного із них – майже 6 млн грн, придбали автомобілі коштом державного бюджету. Тоді як грейдер надали китайські партнери.

– Безумовно, техніка – це величезний плюс, але найголовніше – це люди, це команда рятувальників. Тому окремо хочу всім вам подякувати за службу. А нова техніка вже підсилить рятувальні спроможності всієї Черкащини, – звернувся до присутніх голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

А також подякував начальнику Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області Андрію Данику.

Автомобілі  отримали  місто Черкаси, частини Маньківського, Корсунь-Шевченківського, Чорнобаївського районів, грейдер SHANTUI також поповнить автопарк рятувальків міста Черкаси. 

У свою чергу, начальник Управління ДСНС Андрій Даник, звернув увагу присутніх на те, що: – «Новітня техніка, дозволить рятувальникам більше ефективно реагувати на надзвичайні події, професійно виконувати покладені на нас завдання. Отримані авто відрізняються не лише покращеними технічними можливостями і більш комфортними умовами для транспортування особового складу, а й що надзвичайно важливо, комплектацією, яка передбачає сучасне обладнання і спорядження». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування