A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Залучення додаткових коштів та інвестицій – один із напрямків розвитку району. Із засідання колегії 18.02.2020

Дата: 18.02.2020 15:54
Кількість переглядів: 562

      18 лютого відбулося розширене засідання колегії Тальнівської райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації Олександр Цимбал, за участю заступника Тетяни Півторак, голови районної ради Валентини  Любомської, депутатів районної ради, сільських голів, представників громадськості, ЗМІ.

            Колегія провела роботу згідно порядку денного.                               

    Про виконання районного бюджету за 2019 рік проінформували начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталя Шпичак та начальник  Тальнівського відділу Державної податкової інспекції Олександр Маринченко.

     За 2019 рік до загального та спеціального фонду районного бюджету зараховано 221 637,3  тис.грн. надходжень, зокрема:

- власних надходжень-  47 855,6 тис.грн.;

- субвенцій з державного бюджету – 47 145,5 тис.грн. (освітня       субвенція -35 056,6 тис.грн., медична субвенція –12 088,9 тис.грн.);

- дотації з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – 7 589,3 тис.грн.;

- субвенції з місцевих бюджетів за рахунок субвенцій з державного бюджету на виконання загальнодержавних програм  – 104 371,5 тис.грн.;

  - субвенцій з місцевих бюджетів  – 14 675,4тис.грн.

У ході обговорення питання членами колегії та присутніми було висловлено ряд пропозицій, які будуть враховані у подальшому при плануванні та виконанні бюджетних завдань. Було наголошено на необхідності задіювати всі можливі ресурси додаткових надходжень до місцевих бюджетів.

      Про хід виконання рішення Тальнівської районної ради від 31.05.2018    № 24-4/VII „Про Програму розвитку інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом, утриманням автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури у Тальнівському районі на 2018-2020 роки“ проінформував Віталій Захарчук, начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації.

    Він доповів, що станом на 1 січня 2020 року виконано всі ремонтні роботи на дорожніх об'єктах на території Тальнівського району, по яких Державним підприємством „Служба автомобільних доріг у Черкаській області“ було проведено тендерні процедури  за поданням Тальнівської районної державної адміністрації, згідно пропозицій органів місцевого самоврядування.

      Віталій Володимирович відзначив, що згідно даних Департаменту інфраструктури, розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення Черкаської обласної державної адміністрації у 2020 році заплановано проведення наступних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Тальнівського району:

-О241401 Від а/д Н-16-Тальне (від повороту на а/з WOG до повороту на с. Веселий Кут біля тракторної бригади) - поточний середній ремонт.

-О241411 Веселий Кут - Папужинці (від повороту на Папужинці у с. Веселий Кут до села Папужинці) - капітальний ремонт.

-С241404 (Онопріївка-Павлівка Друга)-Заліське (від повороту на Заліське, що за с. Онопріївка, до с. Заліське) - поточний середній ремонт.

        Підсумовуючи, Олександр Цимбал наголосив на важливості постійного контролю за проведенням ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення за кошти Державного дорожнього фонду, а також –  на вчасному наданні пропозицій щодо переліку першочергового ремонту автомобільних доріг Тальнівського району на наступний рік у відповідні інстанції.

     Про хід виконання у 2019 році відділом ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Закону України „Про Державний реєстр виборців“ проінформувала начальник відділу Наталя Горбаченко. Вона відзначила, що основна робота відділу полягає у щомісячному поновленні бази даних реєстру, що дало змогу, у зв’язку з призначенням позачергових виборів Президента України (31.03.2019 року, повторного голосування— 21.04.2019 року), позачергових виборів народних депутатів України (21.07.2019 року), вчасно підготувати та передати дільничним виборчим комісіям в одному примірнику з додатками попередні та уточнені  списки виборців по кожній звичайній виборчій дільниці, а також підготувати та роздрукувати іменні запрошення виборцям.

     За підсумками розгляду питань  головою райдержадміністрації було дано ряд доручень та завдань.

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування